NOTÍCIES

NOVA SEU A LLAGOSTERA

L’Escoleta de Trail Running Cap de Creus continua treballant en el seu creixement i el proper  mes de setembre oferirà un nou projecte a Llagostera (Gironés).

Amb el nom d’ Escoleta de Trail Running Llagostera”, l’activitat continuarà treballant en oferir la millor qualitat als infants seguint essent fidel al seu principi bàsic “Lo essencial no és córrer ràpid, és saber córrer per la vida”.

 

El projecte de l’Escoleta de Trail Running va néixer al 2013 a Vilajuïga (Alt Empordà) i en l’actualitat compta amb 3 “Escoletes”: Vilajuïga, Llançà i Navata. Durant el curs 2019/2020 es van acollir més d’un centenar d’alumnes entre 4 i 16 anys entre els tres centres.

 

Els principis de l’Escoleta s’estructuran en 4 grans blocs de treball: Gestió esportiva, educació, gestió emocional i salut. Cal destacar que deguda a la situació actual, l’Escoleta de Trail Running s’ha reforçat amb la incorporació de professionals de salut al seu equip de treball, per així oferir la millor formació als entrenadors i alumnes respecte a aquesta nova normalitat. Cal remarcar que el Trail és una activitat segura i de fàcil aplicació en quan a les mesures de seguretat ja que, es treballa en grups petits, a l’aire lliure (espais naturals) i sense contacte físic.

 

A més, l’Escoleta de Trail Running Llagostera arriba al municipi de la ma de la entitat local Centre Excursionista Bellmatí. La sinergia entre les dues entitats, Escoleta de Trail Running Cap de Creus i el C.E Bellmatí és indispensable per al bon funcionament del projecte.

 

Ben aviat s’informarà dels dies d’entrenaments i horaris. Tanmateix, des de l’Escoleta de Trail Running Llagostera volem agrair les facilitats de l’Ajuntament de Llagostera per a dur a terme aquesta activitat al municipi.