NOTÍCIES

TENIM GANES DE COMENÇAR LA TEMPORADA 2020-2021, SAPS PER QUÉ?

Per què hem ampliat el nostres blocs de treball donant-li importància a factors tant importants com la educació, la gestió emocional i la salut!

I com ho farem? Rodejant-nos del millor equip i professionals!

 

En educació ens ajudaran la Ingrid Barragan i en Marc Ticó, ambdós mestres de primària i educació física i membres de la família de l’Escoleta! Ens han redactat un fantàstic dossier de treball que ens anirà molt bé per aplicar-lo internament! Aprenem a educar amb els millors consells dels professionals!

 

Pel que fa a la gestió emocional, ens ajudarà la Dari Muñoz, experta en educació emocional. Ens formarà a tot l’equip tècnic de l’Escoleta i ens ha preparat tota una sèrie de dinàmiques que ens ajudaran a entendre les emocions i compartir-les, si s’escau! Tenir la sort de compartir moments a la natura, fa que tot floreixi més i que sigui més intens! Anem a valorar-ho per que som uns privilegiats!

 

I per últim, la principal novetat és la salut, al marge de prendre consciència del COVID 19, hem de saber que la salut i l’esport van de la mà. En aquest bloc ens ajudarà en Josep Santos ( infermer atenció primaria ICS institut català salut ABS Bàscara). Des de la seva supervisió ens donarà totes les pautes de les mesures de seguretat pel COVID 19 i, aprendrem a tenir uns hàbits saludables que ens sumarà molt en el nostre dia a dia. A l’Escoleta ens cuidarem tots plegats!

 

Com veieu, ja podeu saber alguns motius del per què tenim tantes ganes de compartir moments amb vosaltres!

Com ja sabeu seguirem amb el pla esportiu que Tribike trainer ens ha preparat, una planificació adaptada pel grup d’edat i vinculada amb les millors Apps per tal de tenir tot recollit i digitalitzat. Ja sabeu que el camí a seguir el trobem en el nostre lema: “l’essencial no és córrer ràpid, és saber córrer per la vida”