NOTÍCIES

REUNIÓ AMB EL PN DEL CAP DE CREUS

El passat dimecres 10 de març la direcció de l’Escoleta Trail Running Cap de Creus es va reunir amb el director del Parc Natural del Cap de Crues.

El passat dimecres 10 de març, la direcció de l’Escoleta de Trail Running Cap de Creus va tenir una reunió amb el director del Parc Natural de Cap de Creus, el Sr Ponç Feliu.

 

El principal motiu de la reunió era presentar el projecte esportiu i formatiu del club al nou director del Parc, i trobar sinergies de col·laboració entre les dues entitats.

 

Alguns dels acords més destacables de la reunió van ser:

– Formació de l’equip de monitors i entrenadors del Club de la mà del tècnics del Parc Natural del Cap de Creus.

– La possibilitat de rebre una formació in situ per part del servei de guies del Parc “La Sorellona” a cadascuna de les nostres escoletes a Roses, Vilajuïga i Llançà. Aquesta formació s’inclouria en el marc de “La Setmana del Cap de Creus”, a finals del mes d’abril a les nostres escoletes.

– La col·laboració del Parc en una campanya de recollida de residus que es farà a cada municipi de les escoletes del Cap de Creus. Aquesta recollida es farà en territori del Parc Natural del Cap de Creus de cada municipi.