NOTÍCIES

CASALET ESPORTIU DE SETMANA SANTA

Els dies 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril, l’Escoleta Trail Running Cap de Creus organitzarà un Casalet Esportiu a Llançà.

Descripció general:

Durant la Setmana Santa de 2021 volem oferir un CASALET ESPORTIU al municipi de Llançà. Durant aquests dies realitzarem la pràctica de diferents esports a l’aire lliure, com el trail running, senderisme, marxa nòrdica, sortides de descoberta del Parc Natural de Cap de Creus,  etc…

 

Característiques dels participants:

Aquest Casalet de Setmana Santa va dirigit a TOTS els nens i nenes d’entre 4 a 11 anys i nois i noies d’entre 12 i 15 anys de Llançà i rodalies.  Al ser una activitat voluntaria, els participants que s’apuntin estan motivats i això permet que les activitats es realitzen amb un bon clima efectiu. També podem afavorir a la cohesió de grup, ja que tots tindran una afició en comú, la pràctica de l’esport a l’aire lliure.

 

Grups de treball:

Es realitzaran diferents grups segons les edats dels participants. Cal destacar que es farà la metodología actual  que s’aplica en el projecte de l’Escoleta tenint en compte els nivells i els grups bombolla del COVID 19. En aquest sentit, els grups es dividiran de la següent manera:

Grup 1 (4 a 6 anys)

Grup 2 (7 a 9 anys)

Grup 3 (10 a 12 anys)

Grup 4 (13 a 15 anys)

Tot i això si hi ha algun participant que per nivell pot estar en un grup superior es pot parlar de l’opció de canviar-lo de grup. També, si veiem que algun participant es trobaria més còmode en un grup inferior, es tindria en compte. La nostra prioritat és la SUMA en el grup per davant de qualsevol aspecte.

 

Cal destacar que, és necessari tenir  un mínim de 6 participants en cada grup per tirar el projecte endavant. Tanmateix hi haurà un nombre màxim de places limitades i en cas que es superi es prioritzaria sempre als alumnes de l’Escoleta per fer la selecció.

 

Activitats:

Durant els quatre dies del Casalet aprofitarem per practicar diferents esports a l’aire lliure com poden ser  trail running, senderisme, orientació o la marxa nòrdica entre d’altres opcions. També treballarem alguns aspectes teòrics dels esports que practiquem. I tanmateix descobrirem el medi natural que ens envolta (el Parc Natural del Cap de Creus) aprofitant una col·laboració recent que hem establert amb el mateix servei educatiu del Parc.

La finalitat es aprofitar ja l’estructura del nostre projecte actual a Llançà i a les altres Escoletes i ajustar-lo als dies i horaris que es proposen.

 

Dates i horaris:

Del 29 de març a l’1 d’abril, de 9h a 13h.

 

Preus:

Socis del Club: 45,00€

Altres: 55,00€

 

Inscripcions:

El període d’inscripció serà entre els dies 22 i 26 de març, en la web oficial del club https://escoletatrailrunning.cat

 

Pagament:

El pagament del Casalet de Setmana Santa es realitzada entre els dies 25 i 28 de març al número de compte del Club, amb el concepte següent: NOM I COGNOM (del nen/a) + CASALET 2021

 

*Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat d’efectuar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.